8 Μέρες Luxury "Αρχαία Ελλάδα", Ayurveda & Yoga Retreat, Χαλκιδική

Ιερισσός, Ελλάδα

Ελάτε μαζί μας για ένα 8 Ήμερο σε ένα special πολυτελές Retreat Αρχαίας Ελληνικής Yoga και Ayurvedic, σε ένα all-inclusive παραθαλάσσιο θέρετρο στη Χαλκιδική, στο μονοπάτι του Αριστοτέλη! Ημερομηνίες: 18/05 - 25/05

€3,045.00
09:00:00
50 participants left
7 νύχτες πολυτελούς διαμονής. 3 οργανικά γεύματα (vegan) καθημερινά. 3 συνεδρίες yoga καθημερινά. Εργαστήριο Ινδικής Φιλοσοφίας καθημερινά. Καθημερινά Ελληνικό συμπόσιο: τρόφιμα, φιλοσοφία και εργαστήριο πνευματικότητας. Κολύμπι στα καθαρότερα νερά της Χαλκιδικής. Πρόσβαση σε εγκαταστάσεις υδρομασάζ. WiFi- Ελεύθερη πρόσβαση.
Πτήσεις Ταξιδιωτική ασφάλιση Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο Επιπλέον υπηρεσίες υγείας και ευεξίας
Επιστροφή 100% για ακυρώσεις έως 30 ημέρες πριν την έναρξη του Retreat. Επιστροφή 50% για ακυρώσεις 45 ημέρες πριν την έναρξη του Retreat.

Ελάτε μαζί μας για ένα ξεχωριστό πολυτελές Retreat Αρχαίας Ελληνικής Yoga και Ayurvedic, σε ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο θέρετρο στη Χαλκιδική, στο μονοπάτι του  Αριστοτέλη!

Η φιλοσοφία της Αρχαίας Ελλάδας παντρεύεται με την ινδική φιλοσοφία της Αγιουρβέδα και προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία εσωτερικής ανάπτυξης της ψυχής, του σώματος και του πνεύματος.

Κάθε συνεδρία είναι μοναδική, κάθε μεμονωμένο πρόγραμμα θεραπείας είναι προσεκτικά σχεδιασμένο και κάθε μάθημα μας διδάσκει τα μυστικά για την απόκτηση της γνώσης για να αναγνωρίσουμε τα εσωτερικά μυστικά δώρα μας, να βρούμε τα κλειδιά για την ευτυχία μας και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας.

Περιλαμβάνει 7 διανυκτερεύσεις σε όμορφες πολυτελείς βίλες.

Αυτή είναι μια πολυτελής σουίτα με θέα στη θάλασσα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και καθιστικό με δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Ο αριθμός των μέγιστων συμμετεχόντων είναι 4 για αυτό το είδος σουίτας. Η τιμή είναι ανά άτομο και περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες. Μπορείτε να κάνετε κράτηση ως ένας επισκέπτης ή περισσότερα άτομα.

 

Ημερομηνίες: 18/05 - 25/05


 

We use cookies for a better browsing experience. We are GDPR compliant.